Nova imatge i web de l’ONG Banc Farmacèutic

Quan només falten uns mesos per la Jornada de Recollida de Medicaments, que tindrà lloc el proper 14 de febrer del 2015 simultàniament a Itàlia, Portugal i Espanya, les tres entitats han decidit unificar la seva imatge amb l’objectiu de facilitar la comunicació de la seva tasca dins de tot el territori europeu.

En el cas del Banc Farmacèutic Espanya, el canvi d’imatge coincideix amb el llançament d’una nova web que té com a objectiu connectar millor amb les entitats assistencials i les farmàcies col·laboradores, així com també amb els milers de voluntaris que fan possible que cada any es recullin els medicaments sense prescripció mèdica que necessiten persones en risc d’exclusión social i pobresa del nostre pais. Tot està encaminat a transmetre un missatge més clar de la tasca que desenvolupa el Banc Farmacèutic, l’ONG de la farmacia.

En la nova imatge de l’ONG Banc Farmacèutic destaquen dos elements de continuïtat amb l’anterior: per una banda, la forma de creu del logo que ha acompanyat l’Associació des de l’origen i, per altra banda, l’entrellaçat dels elements que hi apareixen dins la creu. La creu simbolitza d’una manera gràfica i directa que l’ONG treballa conjuntament amb el sector de la farmàcia. L’entrellaçat de la creu representa la solidaritat entre els diferents implicats en l’activitat del Banc Farmacèutic: les entitats assistencials, les farmàcies, els voluntaris i els ciutadans.

El retorn que es preveu obtenir amb aquest canvi d’imatge és potenciar el nombre de col·laboracions amb empreses, institucions públiques i fundacions privades, especialment a nivell de mecenatge.

Actualment l’ONG Banc Farmacèutic està present a 10 províncies espanyoles: Barcelona, Madrid, Granada, Girona, Málaga, Saragossa, Badajoz, Sevilla, Tarragona i Lleida. En aquestes províncies es fan tots els esforços per recollir els medicaments nous i sense prescripció mèdica demanats per un centenar d’entitats assistencials que atenen a persones sense recursos. L’any passat se’n van recollir més de la meitat dels 40.000 demanats.

Tot plegat és possible gràcies a l’estreta col·laboració any rere any d’organitzacions de voluntariat, farmàcies, distribuïdores i empreses farmacèutiques, entre les quals destaca Angelini Farmacèutica per la seva implicació en el projecte com a patrocinador principal de la Jornada de Recollida de Medicaments.

Captura de pantalla 2014-11-12 a la(s) 10.27.19

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.