Més de 37.000 medicaments recollits a la Campanya Medicaments Solidaris de l’ONG Banc Farmacèutic

L’ONG Banc Farmacèutic aconsegueix recollir més de 37.000 medicaments al final de la Campanya Medicaments Solidaris de 2017, fet que suposa cobrir més del 60% dels 60.000 sol·licitats per més de 150 entitats assistencials de tota Espanya.

Tot un èxit per a aquesta 10a edició, que ha tingut lloc des del dissabte 4 de març fins al divendres 10, ja que s’han aconseguit 7.000 medicaments més que l’any passat. El valor econòmic dels medicaments recollits també ha estat superior i supera 173.000 euros, 27.000 euros més que en la campanya de l’any 2016. Fets que consoliden la Campanya de Medicaments Solidaris com una iniciativa que, any rere any, suma més suport social.

Aquest esdeveniment solidari té com a objectiu cobrir les necessitats reals i concretes de persones sense recursos de tot Espanya: persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres.

Hi han participat més de 750 farmàcies a tot el territori espanyol, ateses per més de 900 voluntaris que han animat a tots els clients a pagar algun dels medicaments sense recepta que les entitats assistencials col·laboradores de la mateixa província que la farmàcia han sol·licitat prèviament.

Els mitjans s’han fet ressò de tota la campanya, informant del seu desenvolupament des de l’inici fins al mateix dia de la recollida, publicant més de 300 peces relacionades amb l’esdeveniment.

Col·laboradors

Aquesta jornada no hagués estat possible sense la col·laboració de les entitats assistencials, les farmàcies i els voluntaris, però tampoc sense el suport de distribuïdores i farmacèutiques, entre les que destaca Angelini Farmacèutiques.

Les principals institucions públiques, empreses distribuïdores, associacions farmacèutiques i organitzacions de voluntariat que també donen suport a la iniciativa són el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, ​​Fundació SEUR, Alliance Healthcare, Fedefarma, Federació de Farmàcies de Catalunya (Fefac), Novaltia, Clece, Fevocam i la Federació Catalana de Voluntariat Social.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.