Marketplace 2014: punt de trobada de voluntaris, entitats socials i empreses

Més de 70 entitats socials van participar al Marketplace Europeu 2014 celebrat a Barcelona el dia 20 d’octubre de 2014. Va ser una trobada organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social que pretenia facilitar un espai d’accés gratuït on voluntaris, entitats i empreses amb responsabilitat social puguin compartir les seves experiències i buscar punts de trobada per col·laborar.

La consellera de Benestar i Família, Neus Munté, i l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, van inaugurar la trobada. Les empreses i entitats que van participar al Marketplace Europeu 2014 van ser d’índole diversa, des de grans multinacionals com Coca-Cola fins a associacions d’àmbit local com la Fundació Catalunya-la Pedrera o Apunts, una empresa de serveis digitals i missatgeria en la qual el 81 % dels empleats pateixen trastorns de salut mental. La responsable de desenvolupament sostenible de Danone, Esther Sansa, va comentar en una de les xerrades que “les empreses ja no només busquen desenvolupament econòmic, sinó també social”, i es va assegurar que “el voluntariat és crític, innovador i motor de transformació”.

L’ONG Banc Farmacèutic va estar present en un Stand en el qual s’oferia informació a tot aquell que la sol·licitava. Va ser bonic veure l’interès de tantes persones per conèixer el voluntariat que proposem pel dia de la Jornada de Recollida de Medicaments. No van ser poques les empreses que es van acostar al nostre Stand per preguntar en què consistia aquest voluntariat per tal de plantejar-lo en el seu departament de Voluntariat Corporatiu. Recordeu que si voleu participar com a voluntaris el proper 14 de febrer de 2015, apunteu-vos a la nostra web www.bancofarmaceutico.es.

 

foto (8)

Membres de l’equip de Barcelona de l’ONG Banc Farmacèutic en el Marketplace Europeu 2014

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.