L’ONG Banc Farmacèutic presents amb un stand al XXVII Congrés de la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia

El passat 4 i 5 de desembre de 2014, l’ONG Banc Farmacèutic vam estar presents amb un stand al XXVII Congrés de la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia, que va organitzar l’Associació Saragossana d’Estudiants de Farmàcia (AZEF) a la Universitat Sant Jorge. 

La AZEF és una associació que forma part de la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia (FEEF), la qual, al seu torn, és membre de European Pharmaceutical Students ‘Asocciation (EPSA) i de la Internacional Pharmaceutical Students’ Federation (IPSF).

La Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia (FEEF) organitza tot tipus d’activitats pel benefici dels estudiants de farmàcia, des de programes d’intercanvi amb altres 50 països del món, fins a cursos de formació, congressos i per això ajuda a desenvolupar totes les capacitats dels estudiants que no estan contemplats en els plans d’estudis de la Llicenciatura en Farmàcia.

La FEEF va ser fundada per un grup d’estudiants de Farmàcia l’any 1989 i va quedar legalment constituïda a partir de la II Assemblea General a València datada l’1 de maig de 1990. Des de llavors ha organitzat tota mena d’activitats en benefici dels estudiants de farmàcia, i són milers els que han participat en les seves activitats fins a l’actualitat. La Federació representa als 24.000 estudiants de farmàcia matriculats a Espanya. Actualment és l’únic organisme unit, que pot coordinar activitats a nivell nacional i internacional, format únicament i exclusivament per estudiants de Farmàcia i dirigit a coordinar activitats que redundin en benefici dels alumnes d’aquesta llicenciatura ia representar a la totalitat dels estudiants de farmàcia del país davant els òrgans de govern pertinents tant a nivell Nacional com Europeu i Mundial.

Animem a tots els estudiants de Farmàcia i Ciències de la Salut a participar com a voluntaris en la propera Jornada de Recollida de Medicaments del 14 de febrer de 2015. Contacteu amb nosaltres omplint el següent formulari: http://www.bancofarmaceutico.es/ca/col-labora/fes-te-voluntari/

Captura de pantalla 2014-12-05 a la(s) 12.52.36

Imatge de l’Stand de l’ONG Banc Farmacèutic en el XXVII Congrés de la Federació Espanyola d’Estudiants de Farmàcia

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.