L’ONG Banc Farmacèutic i la distribuidora Federació Farmacèutica hem renovat el nostre Acord de Col·laboració.

L’ONG Banc Farmacèutic i la distribuidora Federació Farmacèutica hem renovat aquest mes de novembre el nostre Acord de Col·laboració.

Des de la distribuidora es farà difusió de la Jornada de Recollida de Medicaments en les farmàcies associades de tota Catalunya. Aquest acord farà possible que la 8ena Jornada de Recollida de Medicaments, que tindrà lloc el proper dissabte 14 de febrer de 2015, arribi a més oficines de farmàcia de tot el territori. Recordem que l’any passat van participar més de 270 farmàcies de tota Catalunya i que es van recollir més de 15.000 medicaments. En el total del territori espanyol van participar gairebé 450 farmàcies i es van recollir més de 22.000 medicaments.

La principal tasca de la Federació Farmacèutica és la distribució de medicaments als seus socis de manera ràpida i eficient, sempre tenint en compte les seves necessitats per renovar-se, oferint tot tipus de serveis que els donen un valor afegit i una qualitat que el client final aprecia i valora. També cuida la seva vessant solidària que, com a farmacèutics, porten en el seu ADN. Col·laboracions amb altres ONG, amb l’ICO i el COFB en el Programa de Detecció Precoç del Càncer de Colon, amb FEDIFAR i Farmaindústria en el programa SIGRE, o la recent col·laboració amb l’Hospital Sant Joan de Déu, en son un exemple.

Des de la Federació posen de manifest el seu orgull i satisfacció per tenir la oportunitat, un cop més, de col·laborar amb el Banc Farmacèutic i promoure la campanya de Recollida de Medicaments, tant necessaris pels més desvalguts. Junts farem possible que més persones en situació de pobresa i d’exclusió social del nostre país no es quedin sense els medicaments que necessiten.

03-fedefarma

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.