L’ONG Banc Farmacèutic i el foment del voluntariat

L’ONG Banc Farmacèutic ha estat seleccionada recentment pel Departament de Benestar i Família de la Generalitat de Catalunya en la concessió d’una subvenció per dur a terme activitats de foment del voluntariat d’Entitats Socials.

La quantitat rebuda serà destinada íntegrament al desenvolupament del voluntariat relacionat amb la Jornada de Recollida de Medicaments del febrer de 2015. Recordem que l’any passat van participar 330 voluntaris en les més de 280 farmàcies de tota Catalunya.

El voluntari és un element clau en la Jornada de Recollida de Medicaments. La seva missió no és només informar als ciutadans de la iniciativa sinó també assegurar que el farmacèutic hagi rebut tota la informació necessària i que la Jornada es desenvolupi amb tota normalitat. El voluntari contribueix a despertar l’interès del ciutadà que entra a la farmàcia: al veure algú que ja està oferint una part del seu temps lliure se sent interpel·lat a moure la seva llibertat a unir-se en el mateix gest de caritat.

En definitiva, l’experiència que es viu el dia de la Jornada de Recollida de Medicaments, amb la participació lliure i responsable del farmacèutic, voluntari i ciutadà, afavoreix el creixement de la persona i promou un desenvolupament social i econòmic més humà, sostenible i útil per al nostre país.

Moltes gràcies al Departament de Benestar Social i Família per la seva confiança en l’ONG Banc Farmacèutic!

IMG_9112

Fotografia de voluntaris i farmacèutics en la Jornada de Recollida de Medicaments del 2014

1 Resposta

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.