L’Observatori per a la Pobresa Farmacèutica present al congrés de la SEAUS

Fruit de l’acord de col·laboració amb el Fòrum Espanyol del Pacient (FEP), l’entitat es va comprometre a impulsar l’Observatori de la Pobresa Farmacèutica (OPF) que ha posat en marxa el Banc Farmacèutic. Un observatori que és un centre d’estudis que pretén analitzar i donar a conèixer el perfil de les persones que pateixen de pobresa farmacèutica, és a dir, d’aquells que no tenen recursos per pagar les medicines que necessiten.

Gràcies a aquest acord FEP ha informat sobre aquest projecte als assistents del 18 Congrés de la Societat Espanyola d’Atenció a l’Usuari de la Sanitat (SEAUS) a València, que es va celebrar el passat divendres 28 d’abril de 2017, mitjançant una exposició oral a mans del seu vicepresident, Jose Luis Baquero, i a través d’un pòster informatiu.

El FEP és una organització que té com a missió “promocionar els drets i deures de les persones afectades per una malaltia, col·laborant amb les organitzacions que defensen els interessos dels pacients i ciutadans espanyols en matèria de salut”.

Banc Farmacèutic és una ONG que té com a missió “proporcionar medicaments a les persones en situació d’exclusió social i pobresa del nostre país”.

Amb la signatura de l’acord ambdues organitzacions també es van comprometre a “observar, descriure, concretar, informar, alertar i promoure estratègies que puguin pal·liar la pobresa farmacèutica a Espanya.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.