L’Obra Social La Caixa aposta pels projectes de Banc Farmacèutic

  • Pobresa Farmacèutica Zero” ha estat el programa escollit per rebre el suport de l’Obra Social La Caixa en la convocatòria d’aquest any d’ajudes per la lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social.
  • Tots els projectes de Banc Farmacèutic s’uneixen per fer front a la problemàtica de l’accés a la medicació en famílies en situació de pobresa i risc d’exclusió social.

El Fons Social de Medicaments, la Jornada de Recollida de Medicaments i el conjunt de xerrades “Fem Salut als Barris”, són els projectes que es veuran beneficiats de l’ajut de l’Obra Social La Caixa que ha apostat pel programa “Pobresa Farmacèutica Zero” per lluitar contra la pobresa farmacèutica i l’exclusió social. En total, 23.580 euros que permetran que moltes famílies en situació de pobresa i risc d’exclusió social no es vegin obligades a renunciar al seu dret a la salut per no poder costejar-se la medicació.

Aquesta aportació correspon a la convocatòria “Lluita contra la pobresa infantil i l’exclusió social 2016”; la segona convocatòria del Programa d’Ajudes a Projectes d’Iniciatives Socials que impulsa anualment l’Obra Social ”la Caixa” i que aquest any preveu destinar més de 17 milions d’euros a les vuit convocatòries en què es diversifica.

Dels 469 projectes presentats a aquesta convocatòria, han estat seleccionats 117 que es distribueixen entre els dirigits al desenvolupament personal, social i educatiu de nens i joves en situació de pobresa i les seves famílies, a la promoció de la inclusió social i prevenció de les diferents formes d’exclusió, i a l’atenció a les necessitats bàsiques.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.