Les entitats assistencials ja recullen els medicaments de la Jornada de Recollida

  • La majoria de les entitats col·laboradores amb Banc Farmacèutic ja han acudit a les farmàcies participants a recollir els medicaments aconseguits durant la Jornada de Recollida de Medicaments del passat dissabte 20 de febrer.
  • Els fàrmacs permetran a les entitats atendre correctament als seus usuaris en situació de pobresa i risc d’exclusió social durant el proper any.

Les més de 100 entitats socials col·laboradores amb Banc Farmacèutic que treballen amb persones en risc d’exclusió social i situació de pobresa, com Càrites o Creu Roja; estan aquests dies acudint a les farmàcies participants a adquirir els medicaments recollits durant la Jornada.

Els més de 30.000 medicaments que es va aconseguir recollir gràcies a la col·laboració de les entitats, farmàcies, voluntaris, institucions i empreses; arribaran als usuaris sense recursos a través dels centres i serveis assistencials d’aquestes entitats col·laboradores. Els beneficiaris d’aquests medicaments no subjectes a prescripció mèdica recollits són persones sense sostre, famílies sense recursos, malalts psíquics, drogodependents, entre d’altres.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.