L’Associació de Veïns del barri de Diagonal Mar de Barcelona recapta fons per lluitar contra la pobresa farmacèutica amb un mercadet solidari

  • Tots els diners recaptats amb la venta d’objectes de segona mà es destinaran a la tasca de garantir l’accés de tots als medicaments a través del projecte Fons Social de Medicaments.
  • Aquesta ajuda contribuirà a cobrir el cost de la medicació a beneficiaris del projecte, persones sense recursos que no poden costejar-se els medicaments que necessiten.

El mercadet va tenir lloc el passat dissabte al barri de Diagonal Mar i va aconseguir recaptar 200 euros amb la venda d’objectes de segona mà. Banc Farmacèutic es mostra encoratjat amb iniciatives comunitàries com aquesta que destaquen el caràcter solidari de la nostra societat amb aquells qui més ho necessiten.

Gràcies a ajudes com aquestes, Banc Farmacèutic pot seguir unint esforços en la tasca d’assegurar l’accessibilitat de tots a la medicació necessària. El projecte Fons Social de Medicaments, on aniran destinats íntegrament els diners d’aquesta donació, té com a objectiu donar accés a la medicació prescrita a aquelles persones que no poden costejar-se-la.

El projecte compta amb la col·laboració dels centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris; i de les farmàcies, que els dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments.

El projecte, implantat actualment a Barcelona i amb prospecció d’afinar-se progressivament a les ciutats i pobles d’arreu d’Espanya, a dia d’avui ha cobert prop de 7.000 medicaments prescrits a més de 500 pacients sense recursos de la ciutat de Barcelona.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.