L’Associació Banc Farmacèutic estarà present en el proper Marketplace 2014

L’Associació Banc Farmacèutic estarà present el proper dia 20 d’octubre a la segona edició del Marketplace (MP14). Es tracta d’un esdeveniment bianual organitzat per la Federació Catalana del Voluntariat Social, que pretén reunir en un mateix espai entitats socials, empreses i altres institucions del país.

El MP14 té com a principals finalitats ajudar a promoure el treball conjunt entre empreses i entitats socials, a més de potenciar la col·laboració entre els agents socials transversalment vinculats al voluntariat. L’Associació Banc Farmacèutic pretén, mitjançant la seva presència en un dels estands, donar a conèixer la seva activitat entre la ciutadania i les Administracions Públiques així com també explicar l’estreta col·laboració que l’uneix amb Angelini Farmacèutica.

El MP14 comptarà amb més de 70 estands a l’espai firal del Born, a Barcelona. Tindrà un “Espai de Contactes” entre entitats i empreses, així com també diverses “Taules de Diàleg” en què el Voluntariat Corporatiu serà un tema destacat. El context actual de crisi, però també d’innovació, d’emprenedoria i d’oportunitats, converteixen aquests actes en una peça clau davant els reptes socials. Us esperem a tots! Més informació clicant AQUÍ.

 

maqrketpalc

Detall dels Stands del Marketplace 2014

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.