La solidaritat dels “Caramels que poden salvar vides” arriba a les farmàcies Fedefarma

  • La cooperativa farmacèutica col·labora una vegada més en la lluita contra la pobresa sanitària a través de la campanya de caramels solidaris impulsada per Banc Farmacèutic

 

Fedefarma col·labora en la lluita contra la pobresa farmacèutica al costat de Banc Farmacèutic, i es suma a la campanya “Caramels que poden salvar vides”, impulsada des de l’ONG amb la finalitat d’ajudar a les persones més desfavorides a pagar els medicaments que necessiten.

La implicació de la cooperativa en aquest projecte respon a la seva determinació per ser agent actiu clau en l’aportació de benestar al conjunt social, incidint en aspectes com facilitar l’accés a la medicació necessària a tots els ciutadans o el foment de la cooperació de la societat pel ben comú.

En el marc d’aquesta col·laboració, Fedefarma facilita que totes les farmàcies sòcies de la cooperativa puguin unir-se a l’acció i vendre en les seves oficines de farmàcia pots de caramels, sense gluten ni sucre. Els fons recaptats a través de la venda d’aquest producte solidari es destinen al Fons Social de Medicaments de forma íntegra, amb la finalitat de finançar la medicació que necessiten les persones sense recursos. Els pots de caramels es posaran a la venda en les farmàcies Fedefarma amb un preu simbòlic per al consumidor de 2,5 euros.

Al mateix temps, amb aquesta campanya, des de l’ONG i la cooperativa es fomenta promoure l’existència d’un punt de trobada solidària durant tot l’any entre els farmacèutics i els ciutadans.

Banc Farmacèutic compta amb una àmplia experiència impulsant projectes destinats a fer front a la pobresa farmacèutica i dotar de recursos a les persones que la pateixen per sortir d’aquesta situació de vulnerabilitat. Amb aquest objectiu present, va engegar el Fons Social de Medicaments a la ciutat de Barcelona a principis de 2015, projecte que a dia d’avui ha cobert la medicació prescrita a més d’un miler de persones.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.