La solidaritat de la Jornada de Recollida de Medicaments se supera un any més en la passada edició del 2015

  • Balanç 2015: Gràcies a l’ajuda de 770 voluntaris i la participació de 545 farmàcies de 10 províncies espanyoles, en la Jornada de Recollida de Medicaments celebrada al febrer es van recollir 28.000 medicaments.

Un any més la Jornada de Recollida de Medicaments va recollir dades d’èxit de participació amb 28.000 medicaments recollits per a les 108 entitats que col·laboren amb Banc Farmacèutic. Aquesta xifra representa un 80% dels 35.000 medicaments que les 108 entitats assistencials havien demanat per poder atendre les milers de persones sense recursos que acudeixen als seus centres diàriament.

La 8a edició de la jornada solidària es va celebrar a 10 províncies espanyoles i va comptar amb la participació de 770 voluntaris i prop de 550 farmàcies arreu de l’estat.

El valor econòmic dels medicaments recollits ascendeix a 114.000 euros. Destaquem que els farmacèutics participen sense ànim de lucre en la iniciativa i donen els beneficis obtinguts de la venda d’aquests medicaments a l’ONG, que els destina als diferents projectes que té en marxa en favor de les persones sense recursos i en risc d’exclusió social del nostre país. Enguany el donatiu dels farmacèutics a Banc Farmacèutic ha estat de 23.500 euros.

Des de fa uns mesos, l’equip de Banc Farmacèutic treballa en la propera edició de la Jornada que se celebrarà el dissabte 20 de febrer de 2016. L’organització i les entitats que hi col·laboren fan una crida a les farmàcies perquè participin en aquesta 9a edició i contribueixin a superar les xifres d’aquest any 2015 i poder arribar així a ajudar a més persones en situació de pobresa i risc d’exclusió social.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.