La Responsabilitat Social a la farmàcia, quins beneficis m’aporta?

 

L’ONG Banc Farmacèutic, Angelini Farmacèutica i el Col·legi Oficial de Farmacèutics de Granada organitzen el proper 16 octubre 2014 a les 20.30h un acte titulat “La Responsabilitat social a la farmàcia, quins beneficis m’aporta?” per explicar els beneficis de promoure iniciatives de responsabilitat social a les farmàcies. Tindrà lloc al Col·legi Oficial de Farmacèutics de Granada (C/ San Jerónimo nº18-20).

Es comptarà amb la presència del president del Col·legi de Farmacèutics de Granada, Manuel Fuentes Rodríguez, qui obrirà l’acte. Posteriorment tindrà lloc la ponència “Beneficis de ser una oficina de farmàcia socialment responsable” a càrrec de Silvia Agulló Gimeno, experta en Responsabilitat Social Corporativa i Responsable de la Unitat de Responsabilitat Empresarial i Reputació de DKV-ERGO. L’objectiu és promocionar les pràctiques de responsabilitat social entre els farmacèutics explicant que a més de la satisfacció d’ajudar a altres persones -retornant part del seu benefici a la societat-, poden aconseguir al mateix temps augmentar el seu negoci. Tal com cita Agulló: “cada vegada més, veurem com els clients tenen en compte aspectes ètics, socials i mediambientals en les seves compres“.

Com a exemple, s’exposarà el cas d’èxit de la Jornada de Recollida de Medicaments, que organitza un cop l’any l’ONG Banc Farmacèutic. Gràcies a la Jornada, les oficines de farmàcia que col·laboren no només aconsegueixen ajudar a milers de persones necessitades sinó que a més atreuen nous clients potencials. Concretament, a la Jornada celebrada el passat 8 febrer del 2014 van participar 450 farmàcies de tot el territori espanyol i es van recollir 22.000 medicaments nous per valor de 70.000 euros, que es van destinar a 90 entitats assistencials com Càritas o Creu Roja, entre d’altres.

L’acte finalitzarà amb una taula rodona que comptarà amb els següents ponents:

  • Sr. D. Àlex Brenchat, president de l’ONG Banc Farmacèutic.
  • Sr. José Sánchez Morcillo, vocal del COF Granada i representant de Banc Farmacèutic a Granada.
  • Sr. D. Manuel Mingorance Carmona, llicenciat en Medicina i Cirurgia i en Estudis Eclesiàstics i director-president de Projecte Home a Granada.
  • Sra. D. Anna Catasús, directora d’Afers Regulatoris i Relacions Institucionals de Angelini.

Us podeu descarregar el targetó amb la invitació clicant a la imatge. Us hi esperem!

 

Captura de pantalla 2014-09-17 a la(s) 10.57.15

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.