La meva farmàcia torna a participar un any més en la Jornada de Recollida de Medicaments

Compartim amb vosaltres aquesta entrevista a una farmacèutica de Sant Cugat, la Cristina Cullell, que va participar per primera vegada l’any passat en la Jornada de Recollida de Medicaments. Ens explica la seva experiència:

  • Com vas conèixer la ONG Banc Farmacèutic?

La vaig conèixer a través d’una amiga farmacèutica, que em va explicar que organitzaven un cop l’any una Jornada de Recollida de Medicaments en les farmàcies que desitjaven col·laborar.

  • Quants anys portes participant en la Jornada de Recollida?

Vaig participar per primera vegada l’any passat i penso tornar a fer-ho la propera vegada, que serà el dissabte 8 de febrer del 2014.

  • Com valores la participació dels teus clients durant la Jornada de Recollida? Col·laboren comprant medicaments per la gent sense recursos que els necessita?

Valoro molt positivament la participació dels meus clients, perquè hi ha una oferta variada de productes a comprar i d’un preu molt accessible.

  • Com valores la col·laboració dels voluntaris que van estar a la teva farmàcia el dia de la Jornada?

Els dos voluntaris que van estar a la meva farmàcia van ser molt amables i correctes. La seva presència no va ser cap inconvenient en cap moment. A més, ens ho vam passar molt bé.

  • Sents que ajudes les persones en situació de pobresa del nostre país i, en concret, de la teva localitat durant la Jornada de Recollida?

Sí, i m’agrada molt. En el meu cas em va satisfer molt poder parlar amb la responsable de l’entitat assistencial per la que vam recollir els medicaments, i poder comprovar que el que havíem fet servia molt per les persones ateses. La responsable de l’entitat assistencial estava molt feliç i agraïda.

  • Ho recomanes a les altres farmàcies?

Sens dubte ho recomano a totes les farmàcies, i penso dir-ho a una amiga farmacèutica per que s’apunti.

  • Què creus que vol transmetre a la societat la ONG Banc Farmacèutic?

Que fan falta els medicaments més bàsics a molta gent que no te accés a ells, encara que sembli impossible hi ha gent que no pot accedir-hi i fa falta cobrir aquesta necessitat.

 

La farmacèutica Cristina Cullell de Sant Cugat del Vallès

La farmacèutica Cristina Cullell de Sant Cugat del Vallès

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.