La Fundació MásHumano visita les instal·lacions de Banc Farmacèutic

El passat 21 de juliol de 2017, l’equip tècnic de l’ONG Banc Farmacèutic vam rebre 4 hores de formació gratuïta per part del Servei d’Assessorament de la FUNDACIÓ MÁSHUMANO.

El Coach Executiu Pedro González es va desplaçar a la nostra seu de Barcelona per realitzar una sessió de treball amb una metodologia basada en el coaching grupal, en la qual va revisar amb l’adreça i els membres implicats de l’entitat els objectius, activitats, indicadors i recursos reflectits en la nostra proposta presentada en el Premi Talent Solidari de la Fundació Botí.

El servei d’Assessorament de la FUNDACIÓ MÁSHUMANO és un programa personalitzat per a les organitzacions guanyadores del Premi Talent Solidari, atorgat per la Fundació Botí. L’objectiu principal és dur a terme una anàlisi conjunta de l’àrea estratègica presentada a la convocatòria del Programa Talent Solidari, i ajudar a les ONG a optimitzar-la, així com anticipar accions que puguin afavorir l’èxit dels projectes.

La FUNDACIÓ MÁSHUMANO és una entitat privada, sense ànim de lucre, de caràcter independent, que comença la seva activitat l’any 2002 per donar resposta la necessitat social de conciliació entre la vida personal, familiar i professional. Actualment, es concep com una responsabilitat de tota la societat i promou la humanització dels models de gestió de les empreses i les estructures socials. Treballen amb joves, agents socials, organismes públics, mitjans de comunicació i empreses, que aposten per implantar noves formes de treball i centren en l’eix principal a les persones.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.