La Fundació Llars Compartides, entitat assistencial de Barcelona que s’uneix a participar a la Jornada de Recollida de Medicaments per primera vegada

La Fundació Llars Compartides és una entitat sense ànim de lucre, creada l’any 2003, que té com a principal objectiu el de millorar la qualitat de vida de la gent gran, mitjançant una alternativa d’envelliment digne i autònom. Aquesta entitat assistencial ha decidit participar per primera vegada en la Jornada de Recollida de Medicaments que organitzem un cop l’any des de l’ONG Banc Farmacèutic.

La Fundació Llars Compartides ofereix la possibilitat de gaudir d’un habitatge adequat tant a aquelles persones grans que malgrat cobrar una pensió tenen dificultats per accedir a un habitatge digne i/o accessible, com aquelles que pateixen solitud i manca de suport familiar.

La Fundació Llars Compartides disposa de 9 pisos en la província de Barcelona per tal que les persones grans sense prou recursos econòmics o en situació de manca de suport familiar puguin gaudir d’un habitatge digne. Els residents de les llars paguen a la Fundació en funció del seu nivell de renda, com a maxim un terç de la seva pensió, i es fan càrrec entre tots de les despeses de suministraments. Setmanalment la Fundació supervisa la convivència i el benestar dels residents de les llars. Totes les peticions que atenen venen derivades dels Serveis Socials Municipals.

Disposen d’un equip multidisciplinar de professionals que vetllen per millorar les condicions de vida de les persones grans, així com també d’un gran equip de voluntaris que dediquen el seu temps i totes les seves capacitats al compliment de la seva missió.

Esperem que la propera Jornada de Recollida de Medicaments del 14 de febrer del 2015 sigui tot un èxit i que, entre tots, aconseguim que ningú es quedi sense els medicaments que necessita!!

Captura de pantalla 2014-11-20 a la(s) 13.30.21

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.