La Fundació Antoni Serra Santamans fa una donació econòmica per contribuir a lluitar contra la pobresa farmacèutica a través del Fons Social de Medicaments

2.000 euros és la xifra que, gràcies a la donació de la Fundació Antoni Serra Santamans, es destinarà al projecte Fons Social de Medicaments de Banc Farmacèutic per assegurar l’accés als medicaments a aquells qui no poden accedir-hi. Amb aquest ajut la fundació benèficoassistencial, pertanyent a la mútua ASEPEYO, vol col·laborar al finançament del projecte que va engegar al mes de maig d’aquest any a la ciutat de Barcelona i que es preveu replicar a més ciutats i municipis de l’estat en un futur.

En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies participants, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària.

Amb la celebració del mig any de funcionament molt pròxima, el Fons Social de Medicaments compta amb 452 beneficiaris que s’han beneficiat del projecte i 163 farmàcies associades. Gràcies als ajuts com el de la Fundació Antoni Serra Santamans, podem seguir unint esforços en la lluita contra la pobresa farmacèutica en la nostra societat.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.