La donació dels Laboratoris Ferrer i Novalac ajudarà a 250 famílies ateses a Pro Vida Barcelona

La Fundació Provida ha rebut de mans dels Laboratoris Ferrer una donació de 1.224 envasos de llets en pols Novalac per a les famílies que aten en els seus centres. Us presentem una petita entrevista a Anna de Simone, responsable de logística de la Fundació Provida de Barcelona:

 – Esteu satisfets amb la donació de llet en pols Novalac?

Estem molt contents, penseu que qualsevol ajuda que ens arriba és molt important per atendre les múltiples necessitats de les mares i nadons que atenem, els quals no tenen recursos econòmics. Actualment, estem donant suport directe a les famílies durant una mitjana de 14 mesos, ampliables segons la necessitat, i durant aquest temps els oferim suport humà, psicològic i material com alimentació, llets, farinetes, roba, … L’ajuda material que els oferim prové majoritàriament de donacions que ens fan tant empreses com persones particulars. Per això, estem molt agraïts a l’associació Banc Farmacèutic per haver-nos ajudat tant i d’una manera tant senzilla.

– Com us vau assabentar de la donació? 

El Banc Farmacèutic va contactar amb nosaltres fa unes setmanes per preguntar-nos si teníem necessitat de llet en pols per a nadons. Els vam confirmar quina era la nostra necessitat i, a partir d’aquí, ells mateixos van fer tota la gestió. Estem molt contents de com ha funcionat tot.

 – quantes famílies arribarà aquesta donació de llet en pols? 

Calculem que les llets en pols Novalac que ens han arribat podran satisfer les necessitats de 250 famílies per aquest estiu. Començarem a repartir les llets el proper dia 15 de juliol i durant dos mesos al nostre centre del carrer Bonaplata de Barcelona.

 

Donació de llets en pols a Pro Vida

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.