Ja són més de 300 les farmàcies adherides al Fons Social de Medicaments

Aquest mes d’octubre ja s’han sumat a la iniciativa del Fons Social de Medicaments més de 300 farmàcies de Barcelona i les localitats de Granollers, Badalona, ​​Barberà del Vallès, Cornellà del Llobregat, al Prat del Llobregat, Sant Adrià de Besòs i Santa Coloma de Gramenet.
La implicació de les oficines de farmàcia és essencial per al bon funcionament del projecte, que a dia d’avui ha atès més de 2.000 persones que estan patint les conseqüències d’una situació de pobresa al nostre país des de l’any 2015.
Segons l’indicador AROPE, At Risk Of Poverty and / or Exclusion, proposat per la Unió Europea, es consideren en risc de pobresa a les persones que viuen en llars amb una renda inferior al 60% de la mitjana de la renda nacional equivalent en unitats de consum. Per a l’any 2015, la mitjana de renda equivalent era de 13.355,6 €, per la qual cosa, el llindar de pobresa es fixava en 8.010,9 €, és a dir, 667,6 € mensuals. Totes les persones que viuen en llars amb una renda per unitat de consum inferior a aquesta xifra es consideren pobres. A Banc Farmacèutic creiem fermament en la col·laboració de tots per fer front a aquest nou tipus de pobresa farmacèutica que tenim al nostre país. Volem agrair el suport incondicional del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona i de totes aquelles farmàcies que participen en el Fons Social de Medicaments dispensant els medicaments a les persones beneficiàries.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.