Hi ha éssers molt especials a la Fundació Sant Medir de Collserola

“Lluny de les mirades, de la gent, del soroll, en un indret profund del bosc de Collserola i a prop de l’Ermita de Sant Medir, es troba una vella casona a on hi viuen 42 persones molt especials. Cada una d’elles té una història i una situació personal molt diferent, però tots tenen en comú que no són viables per si sols, són totalment dependents.

Aquests dies estan molts contents perque, per primera vegada, els ha arribat l’ajut de moltes persones de Sant Cugat, en forma de medicaments i productes de parafarmàcia. Quantes coses!! Pràcticament totes les que varen demanar al Banc Farmacèutic!! Em comenten agraïdes la Ruth i l’Anna que són les dues enfermeres que gestionen el centre.

El Xavier d’ulls blaus que menja la sopa de fideus a cops de cap veu de sobte com el Joan, el trapella, li llença el plat a terra i somriu malgrat ja no té més menjar. La cuidadora, lluny d’enfadar-se, comenta alegre que aquesta és una bona manera de començar el règim, amb tranquil·litat recull el plat de terra i acarona al Xavier.

La Cristineta, arraulida a la seva cadira especial, es prepara per fer la migdiada. Ja ha menjat, està tranquil·la. Té 32 anys i des de l’accident de cotxe que va patir als 5 mesos de vida, resta lesionada física i mentalment. Encara no sap que no té pares des d’aquell dia i mai ho sabrà.

El relacions públiques, el Fernando, em dona petons plens de fideus i és l’únic que sap dir-me alguna paraula que l’Almudena, la seva cuidadora, sap traduir.

En aquest indret envoltats de natura i molt amor, viuen 42 éssers especials junt amb els seus cuidadors, les 24 hores del dia dels 365 dies. La Fundació Sant Medir, ha estat una de les entitats beneficiades per la recollida de medicaments del Banc Farmacèutic us asseguro que està molt contenta amb les donacions que moltes persones de Sant Cugat vàreu fer el dia 8 de febrer. Poder viure de primera mà els resultats del Banc Farmacèutic és molt reconfortant i ho vull compartir.”

Montse Moral (responsable de la Recollida de Medicaments a Sant Cugat)

 

foto 4

Camí d’accés a la Fundació, un indret ben amagat

 

Ruth, una de les enfermeres de la Fundació Sant Medir

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.