Fundació SEUR renova un any més l’acord de col·laboració amb Banc Farmacèutic en motiu de la 10ª Campanya de Medicaments Solidaris

El passat dimarts 24 de gener es va formalitzar a Madrid, per tercer any consecutiu, el conveni de col·laboració entre l’ONG Banc Farmacèutic i Fundació SEUR a mans de Ramón Mayo, president de Fundació SEUR, i de Valentín de Grado, vicepresident de Banc Farmacèutic. La Fundació SEUR uneix esforços d’aquesta forma per aconseguir el repte solidari del 10º aniversari de la Campanya de Medicaments Solidaris: recollir els més de 65.000 medicaments sol·licitats per entitats assistencials de tota Espanya que atenen persones sense recursos.
La col·laboració de Fundació SEUR en la Campanya de Medicaments Solidaris es basa en el repartiment de sobres amb material promocional a les farmàcies participants en la iniciativa solidària del proper dissabte 4 de març de 2017. D’aquesta forma, cadascuna de les farmàcies participants disposarà del material necessari per al desenvolupament de la Campanya de Medicaments Solidaris. Aquest any, la iniciativa solidària se celebrarà en 15 províncies espanyoles: Badajoz, Barcelona, Cadis, Castelló, Còrdova, Girona, Granada, Huesca, Lleida, Madrid, Màlaga, Sevilla, Tarragona, València, Zaragoza i Teruel.
Fundació SEUR és una organització sense ànim de lucre dedicada a la logística solidària, especialment per ajudar a la infància més desfavorida o fins i tot marginada. Des de la seva creació al 2004, compta amb la professionalitat i la solidaritat de l’equip SEUR, que al 2015 ha transportat 2.850 tones per ajudar a 588.145 persones, dels quals el 55% són menors.
En la darrera edició de la Campanya de Medicaments Solidaris de l’ONG Banc Farmacèutic, celebrada el 20 de febrer de 2016, es van recollir més de 30.000 medicaments sol·licitats per les 123 entitats que van participar. La 9ª edició de la Campanya va comptar amb la participació de 706 farmàcies repartides per les 14 províncies que van celebrar la iniciativa solidària.
La tasca de l’ONG Banc Farmacèutic és possible gràcies a l’estreta col·laboració any rere any d’organitzacions de voluntariat, farmàcies, empreses distribuïdores i altres empreses col·laboradores, entre les quals també destaca Angelini Farmacèutica per la seva implicació en el projecte.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.