Fundació SEUR, logística i missatgeria contra la pobresa farmacèutica

  • Després de col·laborar un any més en la Jornada de Recollida de Medicaments, Fundació SEUR farà possible per segona vegada la campanya de “Caramels que poden salvar vides”.
  • Aquest és el segon any que la Fundació aposta per col·laborar solidàriament amb Banc Farmacèutic oferint els seus serveis de logística i missatgeria solidària.

 

Aquest any 2016, Fundació SEUR torna a oferir els serveis de logística de l’equip SEUR de manera solidària per contribuir a la lluita contra la pobresa farmacèutica en la nostra societat a través dels projectes de Banc Farmacèutic.

El passat 25 de novembre de 2015 es va formalitzar a Madrid, per segon any consecutiu, el conveni de col·laboració entre l’ONG Banc Farmacèutic i Fundació SEUR a mans del Sr. Ramón Mayo, president de Fundació SEUR, i del Sr. Valentín de Grado, vicepresident de Banc Farmacèutic.

Gracies a Fundació SEUR, les més de 700 farmàcies participants en la Jornada de Recollida de Medicaments van poder rebre tota els materials necessaris per fer d’aquesta iniciativa solidària tot un èxit. En la 9a edició de la Jornada de Recollida, es van aconseguir recollir més de 30.000 medicaments per a 120 entitats assistencials que atenen a persones en situació de pobresa o risc d’exclusió social, com Càritas o Creu Roja en dotze províncies espanyoles.

Durant l’any passat, la Fundació també va apostar pel projecte Fons Social de Medicaments a través de la seva col·laboració en la campanya “Caramels que poden salvar vides”. A través de la venda de Caramels Solidaris a les farmàcies es van recaptar fons per destinar a la cobertura de la medicació necessària de persones sense recursos que no poden costejar-se-la. Després de l’èxit de la campanya, aquest any 2016 es tornarà a llençar a les farmàcies, de nou amb el patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers i la logística de Fundació SEUR.

Fundació SEUR és una organització sense ànim de lucre dedicada a la logística solidària, especialment per ajudar a la infància més desfavorida o fins i tot marginada. Des de la seva creació en 2004, compta amb la professionalitat i la solidaritat de l’equip SEUR, que en 2015 ha transportat 2.850 tones per ajudar a 588.145 persones, dels quals el 55% són menors.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.