Fundació Ordesa i l’ONG Banc Farmacèutic junts de nou per lluitar contra la pobresa farmacèutica infantil

La Fundació Ordesa ha decidit dotar un any més a l’ONG Banc Farmacèutic amb 5.000 euros que s’emmarquen dins de la convocatòria d’ajudes de l’any 2017, concretament en el bloc de “Ajudes per a la infància en risc d’exclusió social”. El projecte mitjançant el qual l’ONG Banc Farmacèutic arribarà als més petits és el Fons Social de Medicaments, programa que l’ONG va començar l’any 2015 i que ha ajudat ja a més de 2.000 persones a pagar-se la medicació necessària fins al moment.

Recordem que la Fundació Ordesa convoca concursos anuals per atorgar ajuts que suposin una millora directa i immediata de la qualitat de vida, salut i nutrició de la infància sense recursos, així com de la població maternoinfantil en risc social. La convocatòria estableix tres programes que són infraestructures, infància en risc d’exclusió i subministrament d’aliments infantils.

L’acte de lliurament de la passada edició es va celebrar el dia 22 de novembre de 2016 a la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya i va estar presidit per la Sra. Isolda Ventura, presidenta de la Fundació Ordesa i el Dr. Miquel Ylla-Català, membre de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya entre d’altres. Esperem aquest any acudir també a la cita, moment en el qual aprofitarem per agrair tant important ajuda per als més desfavorits de la nostra societat i visualitzar aquesta problemàtica tan poc coneguda.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.