Llet en pols Novalac per a 1.200 infants atesos per la ONG Banc Farmacèutic

Laboratoris Ferrer i l’ONG Banc Farmacèutic signen un acord de col·laboració per fer arribar formules infantils de continuació de llet Novalac a infants en situació de pobresa i risc d’exclusió social del nostre país. Els laboratoris Ferrer faran arribar directament aquesta donació a 43 entitats assistencials amb les quals treballa l’ONG Banc Farmacèutic i que estan situades arreu del territori espanyol. Algunes de les entitats beneficiàries són la Fundación Madrina, Fundació Concepció Juvanteny, Karibú, Filles de la Caritat, ProVida, Obra Social Ascensión Sánchez, Llar de Santa Isabel o Red Madre. En conjunt aquestes entitat atenen uns 1.200 nadons i calculen que l’aliment entregat serà suficient per cobrir les seves necessitats durant un mínim de tres mesos.

El darrer informe sobre la situació de la pobresa infantil a Espanya publicat per Unicef evidencia que més de 2,2 milions d’infants viuen per sota del llindar de la pobresa al nostre país. Aquesta xifra es tradueix en un augment del 10% respecte l’any 2008. Així mateix, l’Ajuntament de Barcelona ha detectat darrerament prop de 3.000 escolars amb problemes de malnutrició només a les escoles de la capital catalana. Precisament, la donació de Ferrer i la tasca del Banc Farmacèutic volen ajudar a combatre la complicada situació de crisi que afecta als infants del nostre país.

Ferrer és una empresa farmacèutica internacional amb seu a Barcelona que està present a més de 90 països i que contribueix a millorar la salut i la qualitat de vida de les persones mitjançant els sectors farmacèutic, sanitari, de química fina i alimentari. Ferrer comercialitza les fórmules de Nutrició Infantil Novalac, llets infantils que van crear-se fa 12 anys amb l’objectiu d’adaptar-se a les diferents característiques i necessitats nutricionals de cada infant, tenint en compte els principals problemes digestius dels lactants. Actualment, les llets Novalac es distribueixen en més de 30 països dels cinc continents.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.