Fedefarma reafirma el seu compromís social amb els projectes de Banc Farmacèutic a la Comunitat Valenciana

  • La cooperativa farmacèutica cedeix a l’ONG l’ús de part de les seves instal·lacions a la zona per situar la seva delegació.
  • Banc Farmacèutic ja ha començat a treballar amb la col·laboració de fedefarma en la 10a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments que se celebrarà el dissabte 4 de març de 2017 a les províncies de Castelló i València.

Banc Farmacèutic i fedefarma han renovat avui el seu acord de col·laboració pel qual la cooperativa reforça el seu compromís amb l’organització sense ànim de lucre i amb aquells projectes que desenvolupa dirigits a la lluita contra la pobresa farmacèutica. En aquest marc, la cooperativa, ambaixadora de l’entitat a la Comunitat Valenciana, acorda cedir l’ús de part de les seves instal·lacions a la regió perquè Banc Farmacèutic pugui situar la seva Delegació en aquestes.

D’aquesta manera, fedefarma continua donant suport a l’entitat per expandir les seves accions i iniciatives a la zona i a les entitats socials que allí operen. La col·laboració de la cooperativa amb iniciatives com les dutes a terme per Banc Farmacèutic neix de la vocació de fedefarma de ser partícip en tot aquell projecte que comparteixi un dels seus principals objectius, contribuir a la millora dels nivells de benestar social de forma generalitzada.

L’ONG Banc Farmacèutic compta amb una àmplia experiència impulsant projectes destinats a fer front a la pobresa farmacèutica i dotar de recursos a les persones que la pateixen per sortir d’aquesta situació de vulnerabilitat.

Jornada de Recollida de Medicaments

Dins d’aquesta voluntat conjunta de col·laboració, fedefarma ha estat partícip de diferents iniciatives impulsades des de Banc Farmacèutic. Tal és el cas de la Jornada de Recollida de Medicaments, acció organitzada anualment per l’ONG en diferents punts d’Espanya gràcies a l’estreta col·laboració amb organitzacions de voluntariat, farmàcies, entitats assistencials, ciutadania i empreses del sector farmacèutic.

Aquesta iniciativa solidària que aquesta propera edició celebrarà el seu desè aniversari, es basa en la recol·lecta d’aquells medicaments que entitats assistencials sol·liciten prèviament per cobrir necessitats de les persones sense recursos que són usuàries dels seus centres. El ciutadà no dóna medicaments que té a casa, els compra i cedeix a aquestes organitzacions. La cooperativa, gràcies a la implicació de les seves farmàcies sòcies, porta contribuint a aquesta iniciativa al llarg de 2 edicions. Una altra iniciativa que ha materialitzat la col·laboració de fedefarma i Banc Farmacèutic és el Fons Social de Medicaments, projecte que té l’objectiu de cobrir les aportacions econòmiques dels medicaments receptats a aquelles persones en situació de vulnerabilitat socioeconòmica que no poden pagar-ho.

Gràcies a la col·laboració de farmacèutics, voluntaris, entitats, institucions i empreses, com fedefarma, Banc Farmacèutic lluita dia a dia per assegurar l’accés als medicaments a les persones més vulnerables de la nostra societat.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.