Fedefarma dóna 1.500 euros al Banc Farmacèutic per lluitar contra la pobresa farmacèutica

Barcelona, ​​24 de març de 2017.- Fedefarma ha donat 1.500 euros a l’ONG Banc Farmacèutic, en el marc d’Infarma Solidari, una iniciativa que va començar durant la passada edició de la fira celebrada a Madrid amb l’objectiu d’apropar el compromís social del sector farmacèutic a aquesta cita europea.

El President de Fedefarma, Vicenç Calduch, va fer entrega d’aquesta donació al director de Banc Farmacèutic, Jordi Bosch, en un dels espais de la cooperativa a Infarma. Aquest donatiu es destina a impulsar les accions de l’entitat sense ànim de lucre encaminades a combatre la lluita contra la pobresa farmacèutica. En concret, donarà suport al Fons Social de Medicaments, engegat l’any 2015, per tal de cobrir les despeses en medicaments d’aquells pacients que, per diferents motius socioeconòmics, no puguin pagar-se’ls. És a dir, per garantir que tothom disposi del tractament que necessita.

El suport de Fedefarma a entitats com Banc Farmacèutic “respon als valors essencials de la cooperativa, ja que un dels principals objectius de la nostra activitat és ser partícips de la cura de la salut dels ciutadans”, ha assenyalat Vicenç Calduch.

“Som una cooperativa de farmacèutics i la nostra vocació és implicar-nos sempre en projectes encaminats a sumar en benestar general”, afirma Calduch. En aquest sentit, el president de Fedefarma també ha destacat la tasca de Banc Farmacèutic durant els 10 anys que porta desenvolupant i implantant projectes amb l’objectiu de millorar l’accés als medicaments a aquelles persones més desfavorides de la societat.

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.