Èxit dels projectes de Banc Farmacèutic al Congreso Nacional de SEFAC

  • La col·laboradora voluntària de Banc Farmacèutic, Montse Moral, va presentar l’experiència de les farmàcies en contra de la pobresa farmacèutica a través del projecte Fons Social de Medicaments.

L’equip de Banc Farmacèutic va estar present dijous passat 26 de maig al VII Congrés Nacional de Farmacèutics Comunitaris de SEFAC que va tenir lloc a Saragossa. Montse Moral, col·laboradora voluntària de Banc Farmacèutic, va presentar el pòster sobre experiències de les farmàcies en la lluita contra la pobresa farmacèutica. El pòster va ser elaborat per Montse Moral, Carla López i Álex Brenchat i exposa la col·laboració de les farmàcies participants en el projecte Fons Social de Medicaments que ha establert un circuit per pal·liar la pobresa farmacèutica en la nostra societat.

El VII Congreso Nacional de SEFAC que va tenir lloc entre el 26 i 28 de maig a Saragossa, va reunir gairebé 1.300 professionals de la farmàcia, batent rècord de participació. Sota el lema “Estem més a prop, arribem més lluny”, Zaragoza va acollir tres dies de ponències i grups de treball entorn de la farmàcia comunitària.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.