Es necessiten més fons per lluitar contra la pobresa farmacèutica

Garantir l’accés de tots a la medicació necessària és la tasca que Banc Farmacèutic duu a terme a través dels seus projectes. Sense la col·laboració de socis, institucions i empreses col·laboradores, aquesta tasca no seria possible. Tot i el ferm compromís de molts amb aquesta causa, se segueixen necessitant més fons per fer front a la pobresa farmacèutica.

El Fons Social de Medicaments fa prop d’un any que cobreix l’aportació als medicaments a aquelles persones en situació de pobresa i situació de risc social de la ciutat de Barcelona que no poden costejar-se-la. En aquest període s’han ajudat més de 600 pacients que no han hagut de renunciar al seu dret a la salut. 75.000 euros, ha estat la quantitat de fons destinada a cobrir les aportacions econòmiques de prop de 7.000 medicaments dispensats a beneficiaris del programa.

Essent la pobresa farmacèutica una problemàtica que creix a la nostra societat, hi ha cada cop més nombre d’usuaris atesos pel Fons Social de Medicaments a mesura que la iniciativa va arribant a oïdes de persones amb necessitat. És per això que la necessitat d’aconseguir fons per destinar-los a aquesta causa també creix.

La projecció del programa és començar a expandir-se aquest any a d’altres poblacions i localitats que registren casos de persones amb necessitat d’una ajuda per no haver de renunciar als seus tractaments. És per això que des de l’ONG es dediquen tots els esforços a trobar subvencions, col·laboracions i donacions econòmiques, per poder garantir l’accés a la medicació necessària a aquestes persones.

Podeu col·laborar de diferents maneres amb aquesta causa, fent-vos socis de Banc Farmacèutic o fent una donació puntual. Si treballeu a una empresa podeu fer una donació o una col·laboració i reforçar així el vostre compromís de responsabilitat social corporativa. Us podeu informar a la nostra pàgina web o seguint aquest enllaç http://www.bancofarmaceutico.es/ca/col-labora/.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.