Ens veiem a INFARMA els dies 25-26-27 de març

L’ONG Banc Farmacèutic assistirà un any més a la propera FIRA INFARMA, que s’inaugurarà el 25 de març al recinte firal d’IFEMA de Madrid (pavellons 1 i 3) i durant tres dies preveu reunir prop de 25.000 visitants.

La millora de la salut i l’atenció als pacients seran el denominador comú i la finalitat última del Congrés. Especial atenció s’oferirà al tractament del càncer o la insuficiència renal crònica, l’ús de complements alimentaris i la nutrigenètica, la salut bucodental o la fitoteràpia, entre d’altres continguts.

La professió farmacèutica ocuparà un lloc central dins del programa oficial del Congrés, que abordarà el futur, debilitats i fortaleses de la farmàcia, l’adherència terapèutica o la recepta electrònica, entre d’altres assumptes. De la ma d’experts internacionals, els participants al Congrés podran conèixer també les experiències i solucions professionals més avançades per reforçar el model de farmàcia.

El Saló Europeu de Farmàcia, Medicaments i Parafarmàcia ha confirmat ja la participació de 200 expositors i preveu l’assistència de 25.000 visitants i 2.000 congressistes. Si vens a INFARMA , no dubtis en venir al nostre Stand. Ens veiem a INFARMA!

 

infarma2014-logo

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.