Els supermercats LIDL de Madrid donen botiquins a entitats assistencials a través de la ONG Banc Farmacèutic

 

LIDL, la cadena de supermercats que compta actualment amb més de 530 establiments distribuïts per tot el territori nacional, va contactar amb l’ONG Banc Farmacèutic abans d’estiu per proposar una donació de més de 50 farmacioles d’algunes dels seus establiments de Madrid, que estaven en perfectes condicions però que no s’utilitzarien. Des de l’ONG Banc Farmacèutic procedir a enviar un correu a totes les entitats assistencials de Madrid per saber si realment tenien necessitat d’aquests productes.

Dues entitats assistencials van respondre afirmativament a la nostra consulta, informant que efectivament les persones que atenien als seus centres necessitaven aquest tipus de productes de farmaciola (gases, tiretes, desinfectants, …). Vam començar llavors tot el procés de donació. Les dues entitats assistencials van ser Karibu i la Fundació Madrina, les quals es dediquen a l’atenció de persones immigrants i de famílies sense recursos, respectivament.

La Fundació Madrina disposava d’una camioneta i es va oferir molt amablement a recollir tot el material donat per LIDL per posteriorment transportar i repartir-ho a l’altra entitat assistencial. Es van donar cita doncs cita al setembre el responsable de LIDL, dues voluntàries de l’equip de l’ONG Banc Farmacèutic i diversos voluntaris de la Fundació Madrina.

Una frase que transmet molt bé com treballem a l’ONG Banc Farmacèutic és “No es tracta de donar el que sobra sinó el que necessita”. Això va ser exactament el que vam fer en tot aquest procés de donació. L’ONG Banc Farmacèutic agraeix a LIDL el seu gest, que fa que les persones més desfavorides puguin utilitzar aquests productes a les entitats assistencials en què són atesos.

_DSC1862

Voluntaris de la Fundació Madrina de Madrid

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.