Els projectes de Banc Farmacèutic presents al XX Congrés Nacional de Farmàcia de Castelló

 

  • L’equip de l’ONG Banc Farmacèutic va exposar la tasca social de l’entitat a farmacèutics de tot el país des de la seva estand al congrés

Durant tres jornades, del 19 al 21 d’octubre, la ciutat de Castelló va acollir el XX Congrés Nacional Farmacèutic, la cita biennal més important de la farmàcia a Espanya que aquest any portava el lema “La nostra innovació és la teva salut”.
L’ONG Banc Farmacèutic va ser present al Congrés Nacional amb un Stand en el qual es podia preguntar informació sobre els projectes que porta a terme a Espanya des de fa ja 10 anys. A més, en el pòster titulat “Fons Social de Medicaments, una iniciativa per pal·liar la pobresa farmacèutica a Espanya” es presentaven les dades recopilades durant l’any 2015: més de 350 persones que s’han beneficiat del projecte a la ciutat de Barcelona i més de 50.000 euros dedicats a pagar les medicaments d’aquells que no s’ho poden permetre.
El Congrés va ser a més una gran oportunitat per donar a conèixer la nostra tasca a empreses del sector farmacèutic que no la coneixien. Agraïm especialment a Sergio Marco, president del COF de Castelló, i Jesús Aguilar, President del Consell General de Farmacèutics, l’acollida al Congrés.
Ens veiem a Burgos en la propera edició!

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.