Els equips de Banc Farmacèutic Espanya i Itàlia es troben per compartir experiències

  • L’encontre va tenir lloc a Saragossa i va aplegar al president de Banc Farmacèutic Espanya, als directors i als coordinadors de projectes de totes dues organitzacions.

 

El passat 21 de juliol va tenir lloc a Saragossa una trobada entre els equips de Banc Farmacèutic Espanya i la Fundación Banco Farmacéutico d’Itàlia. En l’encontre, els president de Banc Farmacèutic Espanya, Àlex Brenchat, i els directors i coordinadors de projectes de l’organització italiana i l’espanyola, Franco Lo Mauro, Jordi Bosch i Marta Seda; van compartir les experiències d’ambdues organitzacions en la seva lluita contra la pobresa farmacèutica als seus països.

A part de presentar l’activitat de les organitzacions durant l’any 2015 a través de les seves darreres memòries anuals publicades, es van compartir els nous reptes de futur que es preveuen per aquest proper any.

Les trobades internacionals de Banc Farmacèutic són habituals cada any i permeten establir una relació de xarxa de cooperació entre les organitzacions per aprendre de les experiències i reptes de la lluita contra la pobresa farmacèutica en diferents contextos socials.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.