El conseller d’Assumptes Socials de la Comunitat de Madrid presenta la 7a Jornada de Recollida de Medicaments

El 29 de gener de 2014 el conseller d’Assumptes Socials, Jesús Fermosel, va presentar a la seu de la Fundació Padre Garralda – Horizontes Abiertos la 7a Jornada de Recollida de Medicaments organitzada pel Banc Farmacèutic. Segons Fermosel: “La Comunitat de Madrid vol destacar el gran esforç de totes les persones que exerceixen activitats de voluntariat en àrees de salut, exclusió social, discapacitat, infància, joventut, gent gran, cultura o medi ambient. També som conscients que sense la coordinació i estructura de les entitats d’acció social aquesta increïble tasca solidària no podria dur-se a terme amb tan bons resultats” .

La Comunitat de Madrid compta en l’actualitat amb més de 150.000 voluntaris que presten servei en més de 1.000 entitats d’acció voluntària que organitzen, gestionen i coordinen les tasques en aquest àmbit per millorar les condicions de vida de les persones més desfavorides o en situació de vulnerabilitat.

El Banc Farmacèutic va comptar amb la participació de 210 voluntaris a la Comunitat de Madrid en aquesta última Jornada de Recollida de Medicaments del 8 de febrer de 2014, que van desenvolupar la seva tasca correctament en les 115 farmàcies participants de la Comunitat. En tot el territori espanyol van participar més de 600 voluntaris, que van estar a les 447 participants de les províncies de Madrid, Barcelona, Sevilla, Tarragona, Màlaga, Lleida, Girona, Granada i Badajoz.

 

asuntos sociales acto en Madrid

El conseller d’Assumptes Socials de la Comunitat de Madrid en la presentació de la Jornada de Recollida a Madrid

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.