El Banc Farmacèutic rep el premi Marketplace

El passat 9, 10 i 11 de novembre el Banc Farmacèutic va assistir al II Congrés Europeu del Voluntariat, cel·lebrat a Barcelona en el context de l’any europeu del voluntariat 2011.

Es van entregar els premis als projectes de voluntariat més innovadors en el marc del concurs organitzat per la Federació Catalana de Voluntariat Social. L’associació Banc Farmacèutic va ser premiada com la iniciativa amb més persones beneficiàries pel projecte “Dóna un medicament a qui ho necessita”, premi que va ser entregat de mans de Raimond Blasi, Regidor d’Adolescència i Joventut de l’Ajuntament de Barcelona.

Hi va haver tallers, debats, taules rodones, zones de networking… i va acabar amb el Marketplace, la primera gran trobada entre empreses privades i entitats socials organitzada a Catalunya, la qual va ser presidida pel Conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries.

El Conseller Cleries va voler transmetre a les entitats del món del voluntariat la necessitat d’innovar en el terreny solidari. En aquest sentit, va dir que “la innovació no està en contraposició a la solidaritat i avui aquí hem posat en comú dos mons molt diferents: el món de l’empresa i el de l’associacionisme i el voluntariat”.

El Marketplace va posar el punt final al II Congrés Europeu del Voluntariat, que durant tres dies  va reunir a més de 500 persones i que va ser innaugurat pel President de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas, el qual va assegurar que “és un error pensar que la implicació de les persones, més enllà de les institucions, debilita la classificació dels drets que han d’estar garantits”.

 

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.