El Banc Farmacèutic present en el Dia Internacional Contra la Pobresa

La ONG Banc Farmacèutic va assistir el dia 17 d’octubre a l’Acte Institucional en motiu del Dia Internacional Contra la Pobresa, organitzat per la Taula d’entitats del Tercer Sector, a Barcelona. Van intervenir l’alcalde de la ciutat, Xavier Trías, i la consellera de Benestar Social i Família, Neus Munté, entre d’altres personalitats destacades.

Durant les diferents xerrades, es van analitzar les causes de la pobresa que existeix actualment al nostre pais, tant a nivell local com global, amb els experts Josep Oliver, catedràtic d’economia aplicada, i Gabriela Serra, membre de la ONG Entrepobles. Segons es va comentar, avui en dia 1 de 5 persones a Catalunya viuen per sota per llindar de la pobresa i es preveu que aquesta xifra augmenti l’any 2025, arribant a ser 1 de cada 3. Des de l’any 2006, el nombre de persones pobres a Catalunya ha augmentat en més de 400.000 persones. Finalment, el 36% de les persones que es troben a l’atur, no reben prestació econòmica de cap tipus.

Actes com aquest contribueixen a fer visible i a reconèixer la tasca de les entitats assistencials que ajuden als col·lectius més vulnerables de la nostra societat, en un moment polític, econòmic i social complicat.

Clicant AQUI us podreu descarregar un spot realitzat per la Fundació Quepo en motiu del Dia Internacional Contra la Pobresa, que ens apropa a la realitat de la pobresa i l’exclusió social.

 

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.