El Banc Farmacèutic present a INFARMA els dies 24, 25 i 26 de març a Barcelona

Un any més l’ONG Banc Farmacèutic estarà present a la Fira INFARMA, que aquest any tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 de març al recinte firal de Gran Via de Barcelona.

Destaquem la presència de la nostra ONG Banc Farmacèutic en dues ponències dins del programa:

  • “Iniciatives de responsabilitat social corporativa” que tindrà lloc el dijous 26 de març de 11:45h a 12:45h a la sala 4.2. i en la qual participaran Valentín de Grado, vicepresident del Banc Farmacèutic, juntament amb membres de Farmacèutics Mundi, l’Hospital de Sant Joan de Déu i del COF de Madrid.
  • “Banc Farmacèutic, una solució a la pobresa farmacèutica” que tindrà lloc el mateix dijous 26 de març de 16:45h a 17:45h a la sala 4.2. i en la qual intervindran Àlex Brenchat, president de l’ONG, i Carla López, responsable del projecte Fons Social de Medicaments de Banc Farmacèutic.

Durant tres dies més de 220 ponents d’àmbit nacional i internacional es donaran cita per debatre, mitjançant les 10 taules rodones i més de 60 aules actives programades, l’actualitat i les perspectives del sector farmacèutic en el marc del lema escollit per a aquesta 27a edició: “Orientats a l’acció. Experiències per millorar la farmàcia des del present”. Prem AQUI PER DESCARREGAR-TE EL PROGRAMA. 

No dubtis a venir al nostre Stand. Ens veiem a INFARMA!

 

Captura de pantalla 2015-03-02 a la(s) 10.14.39

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.