El Banc Farmacèutic obté la Certificació ISO 9001:2015

Tot l’equip de Banc Farmacèutic ha treballat molt durant els darrers mesos per poder obtenir aquesta Certificació, que es va iniciar el mes de juny del 2016 amb la designació d’un comitè de Gestió de Qualitat dins de l’Associació.

La ISO 9001:2015 no suposa un canvi en el funcionament de l’ONG sinó més aviat una millora progressiva i un fiançament de la seva capacitat d’executar projectes. És imprescindible que la gestió dels projectes que té en marxa satisfacin a totes les parts implicades: tant les institucions, empreses i particulars que fan aportacions econòmiques, com els beneficiaris que gaudeixen d’ajudes per no haver de renunciar a la seva medicació.

La transparència, la bona gestió dels fons econòmics i el compliment de les exigències legals són tres pilars fonamentals que qualsevol ONG ha de poder garantir. Amb aquesta certificació ISO, el Banc Farmacèutic ha pogut demostrar que ho compleix i, a més, que garanteix el màxim aprofitament dels recursos que té d’acord amb un Sistema de Millora Contínua.

Jordi Bosch, director de Banc Farmacèutic, destaca el “compromís tan gran que s’ha vist per part de totes les persones que formen part de l’ONG, tant empleats com voluntaris, durant els mesos que ens hem estat preparant per a la Certificació ISO”. Banc Farmacèutic reafirma amb aquest fet la seva intenció de seguir treballant perquè cap persona al nostre país hagi de renunciar a la seva medicació a causa de la seva situació socioeconòmica.

La ISO 9001:2015 és la Norma per la Gestió de la Qualitat que compta amb més reconeixement a escala mundial i que permet a les empreses i organitzacions complir amb un Estàndard de Qualitat en referència a la seva gestió de processos i exigències dels seus destinataris.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.