El Banc Farmacèutic ja té els llistats del medicaments de les entitats assistencials

Prop de 90 entitats assistencials d’arreu d’Espanya han demanat a la ONG Banc Farmacèutic més de 30.000 medicaments sense recepta mèdica per atendre les persones sense recursos que acudeixen als seus centres cada any: persones sense sostre, famílies amb nens, gent gran, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres.

Entre els medicaments més sol·licitats destaquen antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, locions per a pells atòpiques o apòsits.

Per aconseguir-los, el proper dissabte 8 de febrer se celebrarà per setena vegada consecutiva la Jornada de Recollida de Medicaments a centenars de farmàcies d’arreu del territori espanyol. Aquest any hi participaran farmàcies de Barcelona, Madrid, Sevilla, Girona, Tarragona, Lleida, Granada, Màlaga i Badajoz.

Tot i la delicada situació de crisi que està travessant el col·lectiu de farmàcies, enguany la Jornada preveu mobilitzar més farmàcies i voluntaris que l’any passat. Això és possible gràcies a l’estreta col·laboració any rere any d’organitzacions de voluntariat, farmàcies, distribuïdores i empreses farmacèutiques, entre les quals destaca Angelini Farmacèutica per la seva implicació en el projecte.

Les farmàcies i persones interessades poden trobar més informació a la web www.bancofarmaceutico.es.

 

Captura de pantalla 2013-12-21 a la(s) 16.37.55

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.