El Banc Farmacèutic estima haver recaptat gairebé 20.000 medicaments a tota Espanya

Gràcies a l’ajuda de 535 voluntaris de tota Espanya (Barcelona, Madrid, Girona, Sevilla, Tarragona i Lleida) i la col·laboració de 309 farmàcies aquest any el Banc Farmacèutic estima haver recollit gairebé 20.000 medicaments, el doble que l’any passat.

Més peticions per la crisi: Tot i així, no s’hauria arribat a cobrir el 100% de les necessitats, com a clara conseqüència de la crisi econòmica, aquest any el nombre d’entitats per a les quals treballa el Banc han crescut de 50 a 80 i han demanat 39.452 medicaments quan l’any passat en van sol·licitar 21.000.

Nous reptes: Des del Banc Farmacèutic valorem positivament el resultat de la Sisena Jornada de Recollida de Medicaments, tot i ser conscients de la necessitat de redoblar esforços i pensar noves estratègies per poder arribar a tots els que ho necessiten especialment en aquest context de crisi econòmica.

L’ONG Banc Farmacèutic fa cinc anys que treballa perquè les entitats assistencials del nostre país rebin tots els medicaments que necessiten. Aquest any s’han beneficiat unes 90.000 persones en risc d’exclusió social i pobresa de tota Espanya. Això ha estat possible gràcies a l’estreta col · laboració amb organitzacions de voluntariat, distribuïdores farmacèutiques, i entitats financeres i farmacèutiques, entre les quals destaca Angelini i la seva tasca d’implicació perquè el Banc Farmacèutic desenvolupi la seva acció.

Moltes gràcies a tots els que ho heu fet possible!!

1 Resposta

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.