Dia mundial de la salut

El proper 7 d’abril, el Banc Farmacèutic estarà present a la ciutat de Terrassa en motiu del dia mundial de la salut.

L’ajuntament de Terrassa, es va posar en contacte amb el Banc Farmacèutic per aquesta data tan assenyalada i així poder ajudar a les persones sense recursos d’aquesta localitat. En aquesta cita s’ajudarà a la recapta de medicaments per a la Fundació Busquets, en concret per a un CRAE, un centre de menors sense recursos on es du a terme una tasca educativa i assistencial.

L’activitat tindrà lloc a Torrebonica, en un espai a l’aire lliure on hi haurà un stand del Banc Farmacèutic juntament amb el Banc dels Aliments  per ajudar a les persones necessitades com a punt solidari del dia mundial de la salut.

El dia començarà amb una caminada i una bicicletada, es presentarà el futur complex de Torrebonica, hi haurà xocolatada i un concert a càrrec de la coral infantil de l’escola de música a la capella, finalitzant tot a les 17h després d’una butifarrada solidària.

Us hi esperem!

 

 

2 Respostes

 1. Mº del Mar Tornero Poves

  M’agradaria, saber cóm poden o què han fer les farmàcies de Molins de Rei, per participar en les recollides de medicaments.
  Jo vaig estar a la farmàcia de Cornellà de Llobregat i va ser una experiència molt maca.

  Gràcies,

  Mar

  1. Benvolguda Mar.
   Per ara, no hi ha cap farmàcia de Molins de Rei que s’hagi interessat per la nostra campanya. Totes elles reben informació a través del Col.legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona als voltants de novembre.
   Per participar, només cal que omplin el formulari d’inscripció de farmàcies que trobaran a la nostra web http://www.bancofarmaceutico.es i un responsable del Banc Farmacèutic es posarà en contacte amb ells.
   Moltes gràcies pel teu interès.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.