Cristalmina dóna 2.000 euros al Banc Farmacèutic

“Cada foto compta” és el nom de la campanya que es va dur a terme al Facebook del Banc Farmacèutic i amb la qual Cristalmina i Laboratoris SALVAT es comprometien a donar 0’50 euros per cada fotografia pujada durant la Sisena Jornada de Recollida de Medicaments .

Les més de 300 instantànies van ser recompensades i Cristalmina i Laboratoris SALVAT decidir ampliar la seva donació fins als 2.000 euros. Aquesta aportació completa la recaptació de la Sisena Jornada de Recollida de Medicaments celebrada el passat 9 de febrer simultàniament a Barcelona, Madrid, Girona, Sevilla, Tarragona i Lleida.

En total, s’han donat gairebé 500 productes entre unitats de Cristalmina, Salvacolina, Magnesium Pyre, Donnet, Termosan Pasta, Salvacolon, Cetralax, Ebernet i Dertrase.

Cristalmina i Laboratoris SALVAT

Cristalmina és un dels productes que comercialitza Laboratoris SALVAT. Es tracta d’un antisèptic transparent per a la desinfecció i indicat per ferides, cremades lleus, esquerdes, rascades, aftes bucals, prevenció d’infeccions en nafres per decúbit, etc.

SALVAT ha estat un laboratori familiar compromès amb la SALUT des de 1955. Aquesta màxima els ha mogut tant a descobrir les molècules que comercialitzen a Espanya i a l’exterior, com a treballar amb els més alts estàndards de qualitat, realitzar acords internacionals o donar suport a diverses ONG que col·laboren amb les zones més desfavorides.

En aquest cas, la donació de Cristalmina ha servit per atendre els usuaris de les següents entitats assistencials: SAPS Creu Roja, Sta Lluïsa Marillach, Llar Betània i Fundació Busquets.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.