Comencem a preparar la Jornada de Recollida de Medicaments del dissabte 13 de febrer de 2016

A l’ONG Banc Farmacèutic estem preparant-nos per la propera Jornada de Recollida de Medicaments, que serà el dissabte 13 de febrer de 2016.

Durant el proper mes d’octubre el nostre objectiu és visitar entitats assistencials de tota Espanya que col·laboren amb Banc Farmacèutic per conèixer quina és la seva necessitat de medicaments. Aquestes entitats assistencials atenen a persones sense sostre, famílies amb nens, drogodependents o malalts psíquics, entre d’altres; i sol·liciten principalment antisèptics i desinfectants, analgèsics, productes per al refredat, antiinflamatoris, laxants i alguns productes de parafarmàcia com termòmetres, locions per pells tòpiques o apòsits per cremades.

Any rere any, la Jornada de Recollida de Medicaments mobilitza més entitats assistencials, farmàcies i voluntaris. Si coneixes alguna entitat assistencial a la teva localitat que pugui necessitar aquest tipus de medicaments, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres a info@bancofarmaceutico.es.

Recordem que els protagonistes de la Jornada de Recollida de Medicaments són els següents:

1. El voluntari, que informa els ciutadans i els convida a participar en la iniciativa.
2. El ciutadà, que entra a la farmàcia i decideix comprar algun dels medicaments sol·licitats per l’entitat assistencial destinatària.
3. El farmacèutic, que indica al ciutadà els medicaments que pot comprar.
4. L’entitat assistencial, que rep els medicaments comprats pels ciutadans a través de Banc Farmacèutic.
5. La persona assistida per l’entitat assistencial, que rep gratuïtament els medicaments recollits.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.