Banc Farmacèutic seleccionada a la VIII Edició del Premi Talent Solidari que concedeix la Fundació Botín

Banc Farmacèutic ha estat seleccionada aquest mes de juny com una de les 15 organitzacions socials guanyadores en la VIII Edició del Premi Talent Solidari que concedeix la Fundació Botín. Un reconeixement que, a més de premiar la tasca que està fent aquesta ONG per acabar amb la pobresa farmacèutica, va a ajudar a millorar en l’àrea informàtica, per a possibilitar la creació de l’Observatori de la Pobresa Farmacèutica.

La Fundació Botín selecciona cada any a organitzacions del tercer sector que, com Banc Farmacèutic, a més de dur a terme una tasca social, “persegueixen millorar la seva sostenibilitat, eficiència i impacte i, en general, la seva capacitat de transformació social”. Així, la Fundació a través del Programa Talent Solidari, finança la contractació d’un professional o de serveis professionals externs a cadascuna d’aquestes entitats per millorar o desenvolupar una àrea estratègica que els permeti aconseguir un major impacte social.

A més d’aquesta ajuda, la Fundació Botín brinda la possibilitat Banc Farmacèutic d’unir-se a la Xarxa de Talent Solidari, en què ja participen 199 entitats socials. Aquesta Xarxa és una via d’aprenentatge d’experiències i coneixements que pretén ajudar a millorar la professionalització de cadascuna d’aquestes organitzacions amb un espai físic de referència com és la seu de la Fundació Botín a Madrid i un espai online on poder connectar-(per conèixer-se millor, on poder generar debat i reflexió, compartir experiències, crear projectes en comú, compartir informació, comentar notícies d’interès, etc.).

Des Banc Farmacèutic agraïm el reconeixement de la Fundació Botín i l’ajuda que van a prestar-nos per seguir millorant, dia a dia, en la nostra tasca per acabar amb la pobresa farmacèutica a Espanya.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.