Banc Farmacèutic present en el Cicle de Debats Mensuals “Catalunya Social, propostes des del Tercer Sector”

El passat dimarts dia 8 d’abril de 2014 el Banc Farmacèutic va estar present en l’inici del cicle de debats mensuals “Catalunya Social – Propostes des del Tercer Sector”organitzat per la Taula del Tercer Sector.

El debat d’aquest mes titulat “Crisi, empobriment i persones sense llar” va ser introduït pel sociòleg i politòleg Albert Sales i va comptar amb la presència de Ferran Busquets, director de la Fundació Arrels, Joan Uribe, director de Sant Joan de Déu Serveis Socials Barcelona i Tere Bermúdez, cap del Programa ‘Sense Llar i Habitatge’ de Càritas Diocesana de Barcelona.

Com diu el Dossier “Crisi, empobriment i persones sense llar”, s’ha detectat un increment del 47% en les persones que pernocten al carrer entre els anys 2008 i 2013, i un augment del 42,5% en el conjunt de persones sense llar a la ciutat de Barcelona. El fenòmen del sensellarisme constitueix doncs la cara més visible d’una exclusió que requereix un profunda reflexió sobre els models d’atenció social i sobre el rol de les institucions en la lluita contra la pobresa. Segons la Taula de Tercer Sector, amb aquesta nova activitat es vol donar veu a les propostes de les entitats socials per avançar cap a una Catalunya més social.

 

Captura de pantalla 2014-05-08 a la(s) 13.19.58

Cicle de Debats Mensuals de la Taula del Tercer Sector

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.