Banc Farmacèutic present al segon debat de la Taula del Tercer Sector ‘Nova pobresa i renda mínima d’inserció’

El Banc Farmacèutic ha estat present avui dimarts dia 13 de maig de 2014 al segon debat mensual organitzat per la Taula del Tercer Sector. En aquest cas, s’ha presentat l’informe titulat ‘Nova pobresa i renda mínima d’inserció’ i han estat presents més de 200 persones procedents d’entitats socials, institucions i Administracions.

En l’informe, que ha estat elaborat pel politòleg Ernest Gutiérrez, s’alerta de la desprotecció social en la que es troba la nova pobresa de Catalunya. L’informe analitza la ineficiència actual del sistema de Renda Mínima d’Insersió vigent i proposa que cal abordar el debat d’una reforma dels sistemes de rendes mínimes per tal de donar resposta a la situació de desprotecció social que afecta milers de famílies.

La Renda Mínima d’Insersió només representa avui entorn el 0,5% de la despesa pública de la Generalitat de Catalunya. Només 25.209 persones reben la Renda Mínima d’Insersió a Catalunya, en un moment en què hi ha 352.500 llars que tenen uns ingressos inferiors a 9.000 euros anuals, i 240.100 persones assalariades (que tenen algun tipus de feina) que cobren menys de 650 euros al mes.

Us podeu descarregar l’informe clicant AQUI.

Sin título

Imatge del segon debat organitzat per la Taula del Tercer Sector

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.