Banc Farmacèutic participa en el 3CCAV

L’equip de coordinació de voluntaris de Banc Farmacèutic va estar present en el 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat (3CCAV) celebrat el 20 de maig al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona. La trobada, en la que van participar més de 300 persones, va tancar 4 mesos d’intenses sessions i debats a nivell territorial per reflexionar sobre el present i el futur de l’associacionisme, plantejar propostes i fer front als reptes que s’hi presenten.

El 3CCAV va concloure amb l’aprovació d’una vintena de propostes d’acció per assentar les bases del nou Pla Nacional de l’Associacionisme. El secretari d’Afers Social i Famílies de la Generalitat, Francesc Iglesias, va afirmar durant l’acte de cloenda que el Congrés “ha de permetre fer un pas endavant en l’enfortiment de l’associacionisme i el voluntariat i en el seu reconeixement i consolidació”.

Les iniciatives recollides durant els actes participatius emmarcats dins el Congrés es vol que formin part del nou Pla Nacional de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya impulsat per la Generalitat de Catalunya, dels diferents plans estratègics del governs locals i que també s’incorporin a la futura llei del Foment de l’Associacionisme.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.