Banc Farmacèutic i Fundación SEUR signen un conveni de col·laboració amb motiu de la campanya “Caramels que poden salvar vides”

La formalització del conveni de col·laboració entre Banc Farmacèutic i Fundación SEUR ha tingut lloc a Alacant a mans del director de Fundación SEUR, Ramón Mayo, i del vicepresident de Banc Farmacèutic, Valentín de Grado. Aquest conveni concreta el paper de col·laboració de la Fundación SEUR en la logística de la campanya de caramels solidaris que, amb el patrocini de Caixa d’Enginyers, Banc Farmacèutic ha engegat avui.

Gràcies a la logística de Fundació SEUR, que ja va aportar els seus mitjans i la seva feina en la darrera Jornada de Recollida de Medicaments de Banc Farmacèutic, s’han pogut dedicar més fons a la creació de bots de caramels què permetran recaptar més diners per lluitar contra la pobresa farmacèutica.

Fundación SEUR contribueix des de 2004 a l’impuls de projectes solidaris amb l’objectiu de millorar l’entorn on SEUR desenvolupa la seva activitat. La logística solidària a favor dels més necessitats i, en concret, a favor de la infància, és un dels pilars claus dins la seva estratègia de recolzament a la comunitat.

Gràcies a la col·laboració i solidaritat de l’equip SEUR, format per més de 6.300 professionals, s’ha aconseguit donar més de 1.300.000 euros a fins humanitaris dirigits a un total de 11.825 beneficiaris. Una de les iniciatives més importants, “Taps per una nova vida”, està centrada a recollir taps de plàstic amb l’objectiu de cobrir les despeses mèdiques no cobertes per la Seguretat Social de nens amb malalties greus o per facilitar l’accés a complements ortopèdics a aquells altres que no tenen recursos, aconseguint que a dia d’avui, més de 95 nens ja comptin amb aquesta ajuda.

Aquesta iniciativa és possible gràcies al patrocini de la Fundació Caixa d’Enginyers que, creada al 2011, es defineix com l’expressió de la vocació de responsabilitat social corporativa de Caixa d’Enginyers.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.