Banc Farmacèutic és admès a la plataforma de voluntariat FEVOCAM

El divendres 21 d’abril va tenir lloc l’Assamblea General de FEVOCAM, Plataforma de Voluntariat de la Comunitat de Madrid. Aquesta plataforma treballa per la promoció del voluntariat a la Comunitat de Madrid a través de formació, publicació de manuals, campanyes de sensibilització i difusió de les activitats i necessitats de les entitats membres.

Des de feia temps, Banc Farmacèutic havia mostrat interès en formar part de la plataforma, per així aconseguir un aval més en la tasca que realitzem any rera any. Fa mesos, vam presentar tota la documentació necessària per a què la Junta de Govern evalués la nostra idoneitat i adhesió a la Plataforma. Passat aquest primer tràmit, vam haver de presentar a l’Assamblea la nostra candidatura, on vam explicar la missió i visió de la nostra entitat, les accions que realitzem, el pla de voluntariat (un dels punts més importants) i els motius que ens van impulsar a sol·licitar la nostra adhesió al FEVOCAM.

La nostra defensa per sol·licitar l’adhesió es va centrar en què “cada associació o entitat té una riquesa pròpia y diferent de les altres i treballa de manera diferent. Així doncs, junts podem aprendre uns dels altres”. D’aquesta forma, el que volíem demostrar és que és la riquesa de la pluralitat a les plataformes associatives el que les permet créixer i enriquir-se de les vivències i experiències de cada una d’elles.

Després d’una breu espera mentres l’Assamblea deliverava, ens van informar de què les tres entitats que havien presentat candidatura, entre les que ens trobàvem, vam ser acceptades.

A partir d’ara, ja podem posar-nos a treballar amb el conjunt d’entitats de la Plataforma per trobar solucions i respostes als reptes que el voluntariat a Madrid va presentant.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.