Banc Farmacèutic celebra un concert solidari contra la pobresa farmacèutica

  • La vetllada solidària va tenir lloc el dimecres dia 9 de març a la Sala Luz de Gas de Barcelona i el preu de les entrades es destinarà íntegrament a projectes de salut
  • L’acte es va organitar juntament amb les entitats Amigos de Anty . Damos a conocer el ELA i l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites)

 

El grup musical PorFinViernes va posar el ritme a la vetllada solidària que vam celebrar el passat dimecres 9 de març en col·laboració amb dues entitats que també treballen en l’àmbit de la salut, Amigos de Anty. Damos a conocer el ELA i l’AACIC (Associació de Cardiopaties Congènites).

Gràcies als assistents a l’acte solidari es van recaptar prop de 400€ que es destinaran a la lluita contra la pobresa farmacèutica a través del projecte Fons Social de Medicaments. Gràcies a iniciatives com aquesta, persones en situació de pobresa o risc d’exclusió social no han de renunciar al seu dret a la salut.

El projecte Fons Social de Medicaments, que es va engegar a la ciutat de Barcelona al gener de 2015, ha ajudat i segueix ajudant a més de 600 pacients i compta amb la participació de més de 180 farmàcies. En col·laboració amb els centres de salut (CAPs), on els treballadors socials seleccionen els beneficiaris, i les farmàcies, que dispensen sense cost els medicaments coberts pel Fons Social de Medicaments; Banc Farmacèutic treballa per garantir el dret de tothom a accedir a la medicació necessària.

Deixar un comentari

En fer un comentari accedeixo al fet que s'instal·li una cookie en el meu navegador.